Klarna

Met ‘Betaal later’ betaalt u nadat u de bestelling heeft ontvangen en besluit deze te houden. Zo betaalt u nooit voor wat u terugstuurt.

U vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die u altijd bij de hand hebt en u betaalt wanneer het u goed uitkomt in de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van uw aankoop vind u terug op de rekening die u van ons ontvangt. Natuurlijk kunt u de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Voor het gemak zijn de bankgegevens hieronder voor als je liever betaalt via een bankoverschrijving:

Begunstigde: Klarna Bank AB (publ)
IBAN: NL76 INGB 0006 0224 49
BIC/SWIFT: INGBNL2A

Afgekeurd?

Vragen over bv. een betaling of een afgekeurde bestelling kunt u terecht bij Klarna via 020-8082852 of chat via klarna.nl/klantenservice. Klarna is van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar. Meer informatie vind u ook op www.klarna.nl.

Zodra wij de bestelling verzenden, ontvangt u per e-mail een digitale factuur van Klarna. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om te betalen. De betalingsgegevens kunt u terugvinden op de digitale factuur. Via Mijn Klarna heeft u een volledig overzicht van de factuur of de betaling.